bottleneck
Choose style:

Author Topic: Wifi performance is extremely poor  (Read 16968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LGNilsson

  • Guest
Re: Wifi performance is extremely poor
« Reply #15 on: July 23, 2014, 11:05:01 pm »
The 0% in OpenWRT doesn't actually mean anything, it's the same on my unit at home and it's working fine.



However, if you can't see the SSID, then there's clearly a serious problem.
Please see the PM I sent you.
« Last Edit: July 23, 2014, 11:06:41 pm by Lars »

Offline akashk

  • Backer
  • *
  • Posts: 22
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Wifi performance is extremely poor
« Reply #16 on: July 23, 2014, 11:14:33 pm »
@Lars thanks for the PM. As I mentioned, none of my wireless units can connect to the 5GHz channel. On the 2.4GHz I can connect but intermittently the connection slows down to a crawl and then starts disconnecting. I have a couple of access points throughout my house (IP's placed outside the router assigned ranges).
 

Offline frichter09

  • Backer
  • *
  • Posts: 39
  • Thanks: 0
  • Registered : 18/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Wifi performance is extremely poor
« Reply #17 on: July 25, 2014, 11:03:28 am »
@Lars, since I am now able to access the AC band, I too get low low transfer speeds. Link connection is 900mbit, transfer rates internally are 12MB/sec. I was expecting around 40-50MB/sec to be honest.

 

Page created in 0.057 seconds with 21 queries.