Choose style:

Author Topic: Appears Z wave has failed  (Read 1119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Baldo

  • Chestnut
  • ***
  • Posts: 49
  • Thanks: 0
  • Registered : 21/01/2015
    YearsYearsYearsYears
Appears Z wave has failed
« on: April 04, 2015, 02:09:08 pm »
Z Wave will not connect to anything. Zig works but nothing Z wave is detected. anyone else have this issue?

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1765
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Appears Z wave has failed
« Reply #1 on: April 04, 2015, 06:42:48 pm »
Have not heard of anyone with this issue. Are you talking about existing connections that won't work now or are you talking about adding new device sensors? If you want to add new ones make sure you try to remove the sensors first using the remove (not remove all) feature when the sensor is in remove mode.

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 2056
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Appears Z wave has failed
« Reply #2 on: April 04, 2015, 09:50:18 pm »
Is this after upgrading to R072 or is the router at a different version (and if so, which)?
Almond 3 mesh handling the home.

 

Page created in 0.078 seconds with 23 queries.

bottleneck