bottleneck
Choose style:

Author Topic: Any feedback related to R089  (Read 24835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline greendew

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/03/2015
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R089
« Reply #75 on: October 15, 2016, 01:28:28 pm »
@Ashok, any thoughts on this.  I'm experiencing a similar situation.  Though mine is around 5-6 days this last time around.  It reaches a point where the 2.4 ssid shows as available but is never able to connect.

Not sure if this was for the 2.4 or 5, but I notice it when I switch back and forth to check for any errors in logs.  This was in the kernel log I believe when connecting through 2.4.

 Recevied an assoc frame from 00:xx:xx:xx:xx:xx
wmi_unified_event_rx : no registered event handler : event id 0x901b
FWLOG: [52855081] RATE: ChainMask 7, phymode 6, ni_flags 0x00223006, vht_mcs_set 0x0000, ht_mcs_set 0xffffff, legacy_rate_set 0x326813d
FWLOG: [52855101] WAL_DBGID_SECURITY_UCAST_KEY_SET ( 0x0 )
FWLOG: [52855101] WAL_DBGID_SECURITY_ENCR_EN (  )
FWLOG: [52855101] WAL_DBGID_SECURITY_ALLOW_DATA ( 0x436514 )
FWLOG: [52855154] WAL_DBGID_TX_BA_SETUP ( 0x436514, 0x0, 0x0, 0x40, 0x1 )
FWLOG: [52855154] WAL_DBGID_TX_BA_SETUP ( 0x436514, 0x6, 0x2, 0x40, 0x1 )
FWLOG: [52855154] RATE: ChainMask 7, phymode 6, ni_flags 0x00223006, vht_mcs_set 0x0000, ht_mcs_set 0xffffff, legacy_rate_set 0x32681f5
FWLOG: [52855285] WAL_DBGID_TX_BA_SETUP ( 0x436514, 0x1, 0x0, 0x40, 0x1 )
FWLOG: [52855578] WAL_DBGID_TX_BA_SETUP ( 0x436514, 0x5, 0x0, 0x40, 0x1 )

@pitchdarkice....I tried to change the channel of 2.4 GHz to something else and it has worked much better since.  Perhaps give it a try.

Offline pitchdarkice

  • Backer
  • *
  • Posts: 13
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R089
« Reply #76 on: October 19, 2016, 04:38:54 pm »
@pitchdarkice....I tried to change the channel of 2.4 GHz to something else and it has worked much better since.  Perhaps give it a try.

Thanks, I'll give it a try.  Right now I had it on a scheduled reboot every day.  I'll set it to a channel.  If this is the case, then something is wrong with the auto function.

Offline Fire69

  • Backer
  • *
  • Posts: 344
  • Thanks: 0
  • Registered : 03/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R089
« Reply #77 on: December 07, 2016, 03:33:23 pm »
I just noticed something weird.





Why does it show DHCP disabled on the main screen??

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R089
« Reply #78 on: December 09, 2016, 12:07:49 pm »
@ Fire69,

Thanks, I'll give it a try.  Right now I had it on a scheduled reboot every day.  I'll set it to a channel.  If this is the case, then something is wrong with the auto function.

Please try to check this in "incognito mode" and also by clearing the cache, let us know.

Offline Fire69

  • Backer
  • *
  • Posts: 344
  • Thanks: 0
  • Registered : 03/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R089
« Reply #79 on: December 11, 2016, 03:49:27 pm »
@ Fire69,

Please try to check this in "incognito mode" and also by clearing the cache, let us know.

Thanks,  that fixed it.

 

Page created in 0.055 seconds with 17 queries.

bottleneck