Choose style:

Author Topic: Almond+ not working on my pc via ethernet  (Read 4009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Almond+ not working on my pc via ethernet
« on: October 24, 2016, 07:54:16 pm »
Hi, I set up my modem-router (adsl) in bridge mode. I did all the intalation of my new almond+. When i plug my pc via ethernet some pages didn't  work well, but when i connect via wifi i can surf all right.
My pc has windows10 and the ethernet port works OK.


What can be?

Thanks a lot.

Luciano

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #1 on: October 25, 2016, 10:59:49 am »
@ ilpipe,

Hi, I set up my modem-router (adsl) in bridge mode. I did all the intalation of my new almond+. When i plug my pc via ethernet some pages didn't  work well, but when i connect via wifi i can surf all right.
My pc has windows10 and the ethernet port works OK.
What can be?
Thanks a lot.
Luciano

Could we try with other LAN ports and also, is this happening only with Windows 10 or all the hardwired devices?

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1765
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #2 on: October 25, 2016, 09:44:25 pm »
I would also try a different cable before doing anything more invasive.

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #3 on: October 31, 2016, 08:31:42 pm »
Hi, thanks for your replies. I tried:

- Changing the cables
- Reset the router.
- Differents ports.
- Unplug for about an hour.

And nothing.
Test with wifi, with ethernet on my pc.
Wifi:


Ethernet:



Also, when I want to watch Netflix on my smart tv (LG) on Wifi, I have this error.


Thanks a lot,

Luciano

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #4 on: November 01, 2016, 09:02:29 am »
@ ilpipe,

Please reach our support team at support@securifi.com, who would be happy to take care of this concern.

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #5 on: November 01, 2016, 07:25:07 pm »
Thanks for your reply. I did it, via mail and chat. They took control of my pc with no luck. They said that my router is broken and I have to change it for a new one. But the only test They did it was That a trace of google, check if my ethernet board was enabled and nothing else.
That I believe is a misconfiguration of the router, but I do not know what to do.

Thanks a lot,

Luciano

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1765
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #6 on: November 01, 2016, 07:26:45 pm »
I am out of ideas but I would definitely contact support. They are very responsive and should be able to get you set up.

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #7 on: November 01, 2016, 07:29:32 pm »
Thanks, I will try again

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #8 on: November 08, 2016, 07:29:15 pm »
Hi, I set up my modem-router (adsl) in bridge mode. I did all the intalation of my new almond+. When i plug my pc via ethernet some pages didn't  work well, but when i connect via wifi i can surf all right.
My pc has windows10 and the ethernet port works OK.


What can be?

Thanks a lot.

Luciano

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1765
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #9 on: November 09, 2016, 11:29:43 am »
Does the PC work on a different router when plugged into the ethernet port?

Offline ilpipe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/10/2016
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond+ not working on my pc via ethernet
« Reply #10 on: November 24, 2016, 08:13:39 pm »
Does the PC work on a different router when plugged into the ethernet port?

Hi, yes. Btw, sometimes the touch screen donīt work. Itīs normal?

Thanks

 

Page created in 0.053 seconds with 18 queries.