bottleneck
Choose style:

Author Topic: Any feedback related to R096  (Read 1630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2357
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Any feedback related to R096
« on: February 01, 2017, 09:33:32 am »
Please post any feedback related to R096 here.

Offline anwar.shiekh

  • Newbie
  • ***
  • Posts: 62
  • Thanks: 0
  • Registered : 06/12/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #1 on: February 01, 2017, 03:20:11 pm »
* Nice to see the weather app can now show negatives, but -0 C looks a bit odd (for 31 F)
on the other hand, maybe it is actually quite useful ...

* When logging in from the Web the 'update' box starts off saying software but is rapidly replaced by one that says firmware...
does not seem to be a cache issue (keep refreshing the page to see it again and again).
« Last Edit: February 01, 2017, 07:25:27 pm by anwar.shiekh »

Offline freeality

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Thanks: 0
  • Registered : 31/05/2015
    YearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #2 on: February 04, 2017, 05:42:16 am »
After doing the upgrade my Android App is no longer linked and asks me for a cloud link code.  I've tried un-linking on my Almond 2015 so that I can re- link and receive the code.  However the unlinking fails every time.  Any help would be appreciated.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2357
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #3 on: February 04, 2017, 09:52:53 am »
@ freeality,

After doing the upgrade my Android App is no longer linked and asks me for a cloud link code.  I've tried un-linking on my Almond 2015 so that I can re- link and receive the code.  However the unlinking fails every time.  Any help would be appreciated.

Please run the diagnostics app and let us know the complete message and see, if you could send the logs by the description "Logs for Ashok".

Offline freeality

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Thanks: 0
  • Registered : 31/05/2015
    YearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #4 on: February 04, 2017, 10:19:51 am »
Sending the logs has reset the link.  Everything seems fine now.  Thanks.

Offline threader

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/07/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #5 on: February 04, 2017, 08:35:19 pm »
Web interface completely stopped working through any web browser. Almond App on my android phone works both from cloud and locally. The Almond 2015 device interface show all normal. Diagnostics all good. Almond 2015 reports the same local IP that my router also says is assigned. Almond is in Access point mode using ethernet.

This is very annoying as I have a Windows 10 tablet permanently installed on a wall as my main access to the Almond 24/7. Was working perfectly until now. No other device I own (multiple laptops, tablets, or phone) can access the Almond web interface from my local network. Clearing browser cache does not resolve. 

This site can’t be reached

<IP address> refused to connect.  ERR_CONNECTION_REFUSED

Any idea what happened?
« Last Edit: February 04, 2017, 08:41:30 pm by threader »

vamsi.varanasi

  • Guest
Re: Any feedback related to R096
« Reply #6 on: February 06, 2017, 01:19:43 am »
Web interface completely stopped working through any web browser. Almond App on my android phone works both from cloud and locally. The Almond 2015 device interface show all normal. Diagnostics all good. Almond 2015 reports the same local IP that my router also says is assigned. Almond is in Access point mode using ethernet.

This is very annoying as I have a Windows 10 tablet permanently installed on a wall as my main access to the Almond 24/7. Was working perfectly until now. No other device I own (multiple laptops, tablets, or phone) can access the Almond web interface from my local network. Clearing browser cache does not resolve. 

This site canít be reached

<IP address> refused to connect.  ERR_CONNECTION_REFUSED

Any idea what happened?

Hey threader, please check for a pm from me.

Offline threader

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/07/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #7 on: February 06, 2017, 09:43:10 am »
Reply to PM sent. Thank you for your support.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2357
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #8 on: February 06, 2017, 10:36:19 am »
@ threader,

Could you please try rebooting the Almond device and then try accessing the Web UI, did we set any static IP to the Almond through main router?

Offline threader

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/07/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #9 on: February 06, 2017, 11:33:34 am »
False Alarm. I used the WAN port in error when I moved my device to a new location. All good. Sorry for the misdirection. I have no issue with new firmware to report.

Good day.

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #10 on: February 12, 2017, 09:40:17 am »
Upgraded firmware yesterday and now having problems with selective web page loading. This is effecting ethernet, wireless  connections via pc and smartphones, Nest and printers. I have rebooted and hard reset router, no luck. Any Ideas?

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2357
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #11 on: February 14, 2017, 11:35:36 am »
@ B82ds1,

Upgraded firmware yesterday and now having problems with selective web page loading. This is effecting ethernet, wireless  connections via pc and smartphones, Nest and printers. I have rebooted and hard reset router, no luck. Any Ideas?

Is it possible for you to change the Web UI login credentials to some thing simple and try.

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #12 on: February 14, 2017, 02:14:28 pm »
Ok, tried that and still having problems. I can get through to Google sites and your site on the pc using chrome and Edge browser. I can get to the BBC web site on the phone but not the PC. It all very frustrating. Its mixed results from the phone/tablet and PC.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2357
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #13 on: February 14, 2017, 11:00:52 pm »
@ B812ds1,

Ok, tried that and still having problems. I can get through to Google sites and your site on the pc using chrome and Edge browser. I can get to the BBC web site on the phone but not the PC. It all very frustrating. Its mixed results from the phone/tablet and PC.

Sorry about that, my bad, was referring to it as Web UI not working. Is it possible for you to try by passing the Almond and check the status, let us know.

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #14 on: February 15, 2017, 02:47:58 pm »
No problem, I could of explained it better. The status is, everything is OK  cloud connected. Pressing the cog brings up, ping 8.8.8.8 and fall back url  Google.Com

 

Page created in 0.04 seconds with 16 queries.