2
Choose style:

Author Topic: Units changed to Celsius in Android App 7.32  (Read 576 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zexon83

  • Chestnut
  • ***
  • Posts: 33
  • Thanks: 1
  • Registered : 13/01/2015
    YearsYears
Units changed to Celsius in Android App 7.32
« on: March 05, 2017, 09:18:33 am »
When I checked my app this morning the units had changed to Celsius. My web and LCD interface still show Fahrenheit (this is what I want). Is there a way to change this yet?
« Last Edit: March 07, 2017, 12:21:54 am by fillibar »

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 1672
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius
« Reply #1 on: March 05, 2017, 12:03:51 pm »
Few Questions:
1) Did you update to the latest 7.32?
2) Is it every device that has temperature or just a particular couple?
3) Which devices seem to be showing it if it is not all of them (model #)?

That will not help you directly as there is no way to change it yet, just trying to help Securifi nail down the issue. You are not the first person to hit this but other people (myself included) have not seen it (and I am on 7.32 also).
Almond 3 handling most devices and network functions with an Almond+ also.

Offline Zexon83

  • Chestnut
  • ***
  • Posts: 33
  • Thanks: 1
  • Registered : 13/01/2015
    YearsYears
Re: Units changed to Celsius
« Reply #2 on: March 06, 2017, 09:14:26 pm »
Thank you for the response.

1. Yes I am on App ver 7.32
2. I only have one device with a temp sensor
3. Its a Lowe's Iris CT101

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 1672
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius
« Reply #3 on: March 07, 2017, 12:21:28 am »
Sure looks like a bug in 7.32.

I updated the thread title so that Securifi can see this is related to that version.
Almond 3 handling most devices and network functions with an Almond+ also.

Offline steveo94

  • Backer
  • *
  • Posts: 4
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius in Android App 7.32
« Reply #4 on: March 07, 2017, 12:57:12 am »
I am having the exact problem. I have 2 of the same thermostat. My wife's app shows fahrenheit, correctly, as well as the web UI. The advanced router settings doesn't let me update any of the options that has a switch. This is true even after uninstalling and reinstalling the app.

Offline garrettloy

  • Peanut
  • **
  • Posts: 10
  • Thanks: 0
  • Registered : 25/09/2014
    YearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius in Android App 7.32
« Reply #5 on: March 11, 2017, 01:04:13 pm »
Same problem here; Almond Plus LCD UI shows *F, local management in browser shows *F, android app on both my and my wife's phones show *C for my thermostat.

I also reinstalled the app, no change.

1) 7.32 on both phones
2) Only one thermostat
3) ZEN Thermostat

Offline garrettloy

  • Peanut
  • **
  • Posts: 10
  • Thanks: 0
  • Registered : 25/09/2014
    YearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius in Android App 7.32
« Reply #6 on: March 11, 2017, 01:16:15 pm »
I temporarily resolved this by reverting to the previous version (found on an apk mirror website) 7.31 / Jan 30th release. Showing *F again

Offline steveo94

  • Backer
  • *
  • Posts: 4
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius in Android App 7.32
« Reply #7 on: March 11, 2017, 01:20:52 pm »
Oh yeah! I should of thought of it. Thanks for the workaround!

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1391
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Units changed to Celsius in Android App 7.32
« Reply #8 on: March 12, 2017, 01:33:17 pm »
Fix will be out shortly.

 

Page created in 0.054 seconds with 17 queries.