Choose style:

Author Topic: Can't change thermostat temperature units in 3.2 (9403)  (Read 527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline td0g

  • Newbie
  • **
  • Posts: 23
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/04/2017
    Years
Can't change thermostat temperature units in 3.2 (9403)
« on: April 07, 2017, 09:49:00 pm »
I just added a z-wave CT-30 to my Almond+ and I can switch the units to Celsius on the screen and it displays correctly in the web interface, but it only displays Fahrenheit in the iOS app and it doesn't seem to be changeable.  Is that a known bug? 

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2692
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYears
Re: Can't change thermostat temperature units in 3.2 (9403)
« Reply #1 on: April 08, 2017, 02:35:31 pm »
@ td0g,

Yes, the feature would not work on Almond+ yet.

Offline td0g

  • Newbie
  • **
  • Posts: 23
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/04/2017
    Years
Re: Can't change thermostat temperature units in 3.2 (9403)
« Reply #2 on: April 08, 2017, 05:37:20 pm »
Ok, guess I'll have to convert for a while.

 

Page created in 0.059 seconds with 18 queries.