bottleneck
Choose style:

Author Topic: Almond 3 locks up with blank white screen  (Read 2721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rod

  • Newbie
  • **
  • Posts: 16
  • Thanks: 0
  • Registered : 29/11/2016
    YearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #15 on: February 22, 2018, 08:41:25 pm »
Any solution for this problem? I am experiencing the same issue plus drop signals 5 to 6 times a day. Really annoying. All start happening after the latest update.

Offline mfierro211

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 15/01/2017
    Years
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #16 on: April 02, 2018, 02:50:48 pm »
Hello,  Iíve been experiencing this issue for sometime now.  I have updated to the latest firmware AL3-R024-64mb and it was good for about 3 days.  I have a ticket opened with support and have sent them logs and pictures.  Anyone have any ideas why this is happening?  Please help..

Thx

Offline jloveka

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 03/04/2018
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #17 on: April 03, 2018, 09:10:50 pm »
I have been experiencing the same issue with all 3 of my almond 3 devices. They are placed in the open so no chance they are overheating. They come back to life after a power cycle but inevitably lock up again in a day or two. Considering dumping them but after sinking money into 3 of them it would be nice not to have to!!

Offline punkorambo

  • Newbie
  • ***
  • Posts: 31
  • Thanks: 0
  • Registered : 24/11/2016
    YearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #18 on: April 04, 2018, 10:00:30 am »
I had a similar problem where my A3 would be powered on but the screen didn't work and I couldn't access it through the app. Upon hard reboot my screen would freeze on a white screen. If I unplugged my device for 10 minutes and put power back in, it would boot normally and work for 2-4 weeks before the problem happened again.  It ended up being caused by overheating and my device was under warranty so I exchanged it. My device was out in the open and not enclosed in a cabinet or anywhere with low air flow.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2682
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #19 on: April 04, 2018, 12:44:58 pm »
@ punkorambo, jloveka

Please do reach our support team at support@securifi.com and will get the units replaced.

Offline max_g

  • Peanut
  • **
  • Posts: 12
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/12/2016
    YearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #20 on: May 02, 2018, 04:33:29 pm »
hadnt got this problem before upgrading to r24 but now i m starting to get these white screen lock ups.

the almond 3 router seems to work again after a powerdown and reboot but its a nightmare if the internet dies whilst we are out or away.

Offline Flyby

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Thanks: 0
  • Registered : 28/11/2016
    YearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #21 on: June 04, 2018, 07:30:55 am »
Checking in to see if there was any resolution on this, it just became an issue for me.  We had an area 5-10 sec power loss so I have been blaming this on powerline work but it's been too long.  Was blaming cable, but it's Almond, white screen - no data.  No physical/connection/location/setup changes.  Have to reboot and keep your fingers crossed.

If someone who knows could give me a heads up if this is a known-but-unresolved issue, it would be a big help.  I'd rather change it out now than a week from now.

Offline Fire69

  • Backer
  • *
  • Posts: 344
  • Thanks: 0
  • Registered : 03/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #22 on: June 08, 2018, 12:59:54 am »
Just saw this topic!
Have the same issue, but had only looked in the beta-forum  ???
https://forum.securifi.com/index.php?topic=6093.msg30710

Glad I'm not alone in this.  Hope that mailing to support will get things sorted.  :)

Offline Rod

  • Newbie
  • **
  • Posts: 16
  • Thanks: 0
  • Registered : 29/11/2016
    YearsYears
Re: Almond 3 locks up with blank white screen
« Reply #23 on: June 11, 2018, 07:38:10 pm »
Same issue here, it happends more than 3 times a day, do anybody have an answer and/or resolution from customer service?

 

Page created in 0.097 seconds with 17 queries.

bottleneck