bottleneck
Choose style:

Author Topic: AP isolation in AP mode  (Read 477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bear9rpp

  • Newbie
  • **
  • Posts: 20
  • Thanks: 0
  • Registered : 18/05/2016
    Years
AP isolation in AP mode
« on: May 08, 2017, 11:36:31 am »
Is AP isolation (aka client isolation) feature enabled when Almond2015 is in AP mode? Any ways to check or change the setting while in AP mode?

Offline bear9rpp

  • Newbie
  • **
  • Posts: 20
  • Thanks: 0
  • Registered : 18/05/2016
    Years
Re: AP isolation in AP mode
« Reply #1 on: May 13, 2017, 01:51:01 pm »
Anyone?

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2513
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: AP isolation in AP mode
« Reply #2 on: May 14, 2017, 10:31:28 pm »
@ bear9rpp,


Is AP isolation (aka client isolation) feature enabled when Almond2015 is in AP mode? Any ways to check or change the setting while in AP mode?

No, and we can't do that yet.

Offline bear9rpp

  • Newbie
  • **
  • Posts: 20
  • Thanks: 0
  • Registered : 18/05/2016
    Years
Re: AP isolation in AP mode
« Reply #3 on: May 15, 2017, 07:16:09 am »
@ashok

So there is no way to even check? I suspect the feature is on because none of my wlan clients can communicate with each other.

Please advise.

 

Page created in 0.069 seconds with 22 queries.