bottleneck
Choose style:

Author Topic: Cloud not connected due to account linking issue  (Read 214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline avlasov1

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Thanks: 0
  • Registered : 27/08/2017
Cloud not connected due to account linking issue
« on: August 27, 2017, 01:58:25 pm »
For some time now the cloud feature on my Almond 2015 router has not been working. (Cannot get any sensor/device updates on my iPhone).

When I run the wizard, it tells me to set up my almond account which I already did and to link my router to the account (which I have also done before as it was working at one point).

When trying to get a code to link, it fails with the message the the router is already affiliated with an account. When I run the 'diagnose' app, it tells me that no account is linked. Seems contradictory.

Any help would be much appreciated.

Thanks!

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1506
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Cloud not connected due to account linking issue
« Reply #1 on: August 28, 2017, 07:19:38 am »
Unlink it from the account, via LCD. Then try again. That's what I would try. Otherwise I would contact support as it may be more advanced problem.

Offline avlasov1

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Thanks: 0
  • Registered : 27/08/2017
Re: Cloud not connected due to account linking issue
« Reply #2 on: August 28, 2017, 11:34:40 am »
When I attempt to un-link, it says that the almond is not linked to any account...

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2495
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Cloud not connected due to account linking issue
« Reply #3 on: August 28, 2017, 12:27:02 pm »
@ avlasov1,

When I attempt to un-link, it says that the almond is not linked to any account...

Try to unlink it using the App and let us know the status.

Offline avlasov1

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Thanks: 0
  • Registered : 27/08/2017
Re: Cloud not connected due to account linking issue
« Reply #4 on: August 29, 2017, 02:00:01 pm »
I was able to unlink via iOS app. Will try re-linking tonight and will update with results.

 

Page created in 0.032 seconds with 17 queries.

bottleneck