bottleneck
Choose style:

Author Topic: Deleted/Removed Sensors keep re-appearing on App  (Read 1670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheGuruGuys

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/10/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Deleted/Removed Sensors keep re-appearing on App
« on: October 17, 2014, 11:35:56 pm »
I have deleted ALL my sensors on the Almond+. I have set them up from scratch, I have stopped Andorid App, deleted Cache and data for app, and reinstalled app. Even after this I still see the old sensors in the app (along with the new ones). The old sensors say 'Could not retrieve sensors data'. next to them.

On the Almond+ itself it only shows the new sensors I have added, the old ones are not anywhere on it that still show up in the app.

Suggestions to make the app forget removed sensors?


LGNilsson

  • Guest
Re: Deleted/Removed Sensors keep re-appearing on App
« Reply #1 on: October 17, 2014, 11:43:10 pm »
It's a bug on the cloud side, we're aware of it and it'll be fixed once we update things next. It'll be a week or two, as we're currently testing the notifications and we don't want to break more things.

Offline TheGuruGuys

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/10/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Deleted/Removed Sensors keep re-appearing on App
« Reply #2 on: October 17, 2014, 11:51:44 pm »
Excellent. Thanks for the quick response. Love the router, like the previous Almond, can't wait till it is commercially available so I can start installing it for all my customers!

-Brian

 

Page created in 0.056 seconds with 23 queries.

bottleneck