bottleneck
Choose style:

Author Topic: Almond+ talks to Hue Bridge but not the other way around  (Read 462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ae_g

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/01/2018
Almond+ talks to Hue Bridge but not the other way around
« on: February 12, 2018, 04:13:54 pm »
Tried searching the forum for a defenite answer but I couldn’t find any. When you change the status of a device in the hue app the router doesn’t know? It works if one changes a light in the router app, then the status for a light changes in the hue app.

I would like to use HomeKit with hue but get the status updated in the router as well. Or even better, skip the hue bridge all along and get HomeKit support right in the router.
« Last Edit: February 13, 2018, 02:59:18 pm by Ae_g »

Offline Ae_g

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 09/01/2018
Re: Almond+ talks to Hue Bridge but not the other way around
« Reply #1 on: February 19, 2018, 06:17:15 am »
No one has ever encountered this problem?

 

Page created in 0.145 seconds with 21 queries.

bottleneck