Choose style:

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Home automation / Re: Humidity Sensor
« Last post by AGuardUser on January 03, 2020, 11:29:16 pm »
Anyone know of a ZigBee based humidity sensor (or multi sensor) that's compatible (and generally available)?
92
Almond+ / USB Harddrive When Using Almond as a Range Extender
« Last post by D_man97 on December 31, 2019, 02:46:21 pm »
Should I be able to access a USB hard drive connected to my almond+ when I use it as a range extender?  I followed the directions here: https://wiki.securifi.com/index.php?title=Network_storage_-_Almond%2B_2014 to enable FTP and SAMBA but I cannot see the drive on my Windows 10 PC.
 
93
Almond 3 / Re: Full speed repeater
« Last post by anwar.shiekh on December 31, 2019, 10:37:58 am »
Actually two Almonds are not needed as one could take advantage of the two frequency bands and have one Almond repeat between a 5 MHz and 2.4 MHz unit.
94
Almond 3 / Re: iOS or Android
« Last post by Ashok on December 26, 2019, 08:14:19 am »
Yes, it is possible via the touch screen.
95
Peanut plug / Re: Firmware file available?
« Last post by Famicone on December 25, 2019, 03:06:35 am »
I want to get information about this very much. Please help me



บาคาร่า
96
Almond 3S / Re: Almond Guard - LTE in US
« Last post by Famicone on December 25, 2019, 03:05:38 am »
I am very pleased to be a member here. In order for me to access the data fully.
97
Almond 3 / Re: New firmware, hopefully soon
« Last post by Famicone on December 25, 2019, 03:04:41 am »
I just knew it was this. If anyone has a question I can answer it. Maybe I will know some things.
98
Almond+ / Re: How to use Almond+ only as a Zigbee/Z-Wave hub?
« Last post by takisot on December 22, 2019, 02:42:15 pm »
Thanks! I also had success by setting it as access point without WiFi enabled.
99
Almond 3 / iOS or Android
« Last post by anwar.shiekh on December 20, 2019, 02:09:23 pm »
It should be possible to set up an Almond without needing iOS or Android; in my opinion.
100
Almond+ / Rules based on sunrise/sunset not activating
« Last post by pdxsk8r on December 18, 2019, 11:56:24 pm »
Recently I've noticed rules that are based on sunrise and sunset are not activating.  Is this due to the loss of Weather data ( https://www.securifi.com/weather-issues ), or do I have an issue with my setup?

I have the timezone set properly in OpenWRT.

Thanks.
Pages: 1 ... 8 9 [10]

Page created in 0.096 seconds with 14 queries.