Choose style:

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Almond+ / Re: Does WiFi Calling on AT&T affect your Almond+?
« Last post by Kazy on Today at 08:20:03 pm »
I think I just noticed that mine kicks sensors off the network.
2
Almond+ / Random Reboots [Duplicate thread {Previous from 2014}]
« Last post by Kira360 on Today at 02:36:36 pm »
Hi,

I have had an almond+ for about 3 months and I am experiencing weird issues with the unit randomly rebooting.

Since i have had the unit i have had to do 2 factory resets, now the unit is randomly rebooting [A LOT......28 times in about 6 hours 28 minutes {i'm sad enough to have timed and counted}]. I have had the problem before hence one of the factory resets and firmware is up to date.

Any Suggestions?

Kira
3
Almond 3 / Almond 3 Firmware
« Last post by tom531 on Today at 12:28:24 pm »
It has been sometime already since last firmware update.  Any news on when and what will be in the next firmware update.  Thank you.
4
Peanut plug / Re: Need help with Peanut Plug not connecting
« Last post by RPratt on Today at 08:17:39 am »
I am not able to reset or stop the peanut from flashing red, this includes trying to reset
5
Hello,

I am not sure if this is too late but I have created a comparison table of some cracking Z Wave compatible thermostats, some of which are very good value for money and highly rated.

You can read the post here:

http://www.mysmartahome.com/z-wave-thermostat/

Also, I think that a thermostat that costs much less than the Nest but which is great is the Sensi.

You can read my review of that here

http://www.mysmartahome.com/sensi-smart-thermostat-review/

I hope that these posts help you (or anyone else) in their search.

Cheers, 
6
Peanut plug / Re: Need help with Peanut Plug not connecting
« Last post by fillibar on June 26, 2017, 01:23:15 pm »
2 questions:
Did you try resetting the Peanut Plug?
Did you remove the entry for it from the Almond?
7
Peanut plug / Need help with Peanut Plug not connecting
« Last post by RPratt on June 26, 2017, 10:22:23 am »
I am unable to see my peanut plug on my Almond+ router any more
When I try to pair the red light flashes and is never found
8
Almond 3 / Re: Cloud Not Connected
« Last post by RichardS on June 25, 2017, 04:09:00 pm »
I'm connected again, at least at the moment.
9
Almond 3 / Re: Cloud Not Connected
« Last post by joltdude on June 25, 2017, 01:11:30 pm »
Cloud not connected on both Almond + and Almond 3s...
Think there may be some issues on the remote end...

-J
10
Almond 3 / Re: Cloud Not Connected
« Last post by Cable on June 25, 2017, 01:10:12 pm »
I have my Cloud Connection down as well but Local Connection works.  I initially thought this was on my end when I realize everything else is connected to the internet.
Pages: [1] 2 3 ... 10

Page created in 0.064 seconds with 12 queries.