bottleneck
Choose style:

Author Topic: Wireless failed, I changed SSID and it worked, then it failed, twice now  (Read 1494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adamaxr1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/04/2015
    YearsYearsYearsYears
Everything was running smoothly until my modem went down. 

Tuesday:  After I replaced my modem, I connected the Almond and it would not work.  So I did a hard reset, ran the wizard and it worked fine. 

Wednesday:  The wireless stopped working (wired worked fine).  So I followed the steps tech support gave me a month ago when I had issues - I did the reset again, ran the wizard, checked to make sure I didn't need a software update, and changed the channel to 11.  The router worked fine after that.

Thursday (today):  My phones, tablet and laptops could not connect yet again.  So I changed the SSID and it works fine. 
I don't want to keep doing this every day.  Is my router a lemon?

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2764
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
@ adamaxr1,

It could possibly be an issue with the hardware, please get in touch with the support team at (support@securifi.com) who can take care of it for you.

Offline adamaxr1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/04/2015
    YearsYearsYearsYears
Well it worked from Thursday to today (Sunday)... just went bad again.   Ok, I will email the support team.

 

Page created in 0.045 seconds with 21 queries.