bottleneck
Choose style:

Author Topic: Can't load Almond+ in web browser  (Read 10863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zamadatix

  • Backer
  • *
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Can't load Almond+ in web browser
« on: August 12, 2014, 05:36:36 pm »
If I go to 10.10.10.254 I get:

Code: [Select]
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:211: /etc/config/luci seems to be corrupt, unable to find section 'main'
stack traceback:
[C]: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:211: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194>[\code]

I've tried rebooting the Almond+. It seems I can't really configure anything useful without this working...

Offline zamadatix

  • Backer
  • *
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #1 on: August 12, 2014, 05:51:20 pm »
Hard reset seems to have fixed it... odd bug straight out of the factory.

LGNilsson

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #2 on: August 12, 2014, 10:19:58 pm »
It is indeed, it seems to affect a very small percentage of units (less than 1% to be honest) and we're trying to figure out what's going on.

Offline mark_g

  • Backer
  • *
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 13/08/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #3 on: August 13, 2014, 09:01:58 pm »
Hmm. I have the same issue, I'll try a hard reset.

LGNilsson

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #4 on: August 13, 2014, 11:29:25 pm »
If anyone else is having this issue, please let us know before you do the hardware reset to one of our engineers can get in touch with you so we can figure out what's causing this problem.

Offline easy victor

  • Backer
  • *
  • Posts: 5
  • Thanks: 0
  • Registered : 11/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #5 on: August 14, 2014, 06:33:14 pm »
I can't even load the web browser to 10.10.10.254   It never comes up and shows an error. Tried going to the IP that my router assigned and that doesn't work either. Ping to 10.10.10.254 doesn't work either

Even tried connect.securifi.com and my system shows up but has no option to click on the Software.

Not sure where to go from here...

Internet shows connected and DHCP or Cable Modem

Under Basic Status it shows the IP as 10.10.10.254  Interne connected and 3 connected devices.

Please advise.


Offline j8048188

  • Backer
  • *
  • Posts: 108
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/08/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #6 on: August 15, 2014, 04:40:06 pm »
Lars,
I sent a PM as well, but I'll post this here.
I have the "/etc/config/luci seems to be corrupt" error as well. I have not done the hardware reset yet, and am willing to help.

I have a background with linux administration, and I know my way around bash.

jjoepaulines

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #7 on: August 15, 2014, 10:58:42 pm »
Can you please reach me on my Email ?. Let's find the root cause of this problem ..

Offline zentrickster

  • Backer
  • *
  • Posts: 10
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #8 on: August 16, 2014, 11:14:35 am »
I cannot connect to my router using the connected cable, but was able to connect to the router wirelessly, and was able to perform the software update using the 2.4 Ghz  connection

Very strange

Offline JunFan

  • Backer
  • *
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 03/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #9 on: August 18, 2014, 09:05:27 pm »
Hard reset does not work for me. Wifi connection does not work either. How can I update the firmware if I can't even connect to the router via the Webpage. Can you guys make it available via the https://connect.securifi.com/home? as that works fine for me.

jjoepaulines

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #10 on: August 18, 2014, 11:18:39 pm »
Quote
Hard reset does not work for me. Wifi connection does not work either. How can I update the firmware if I can't even connect to the router via the Webpage. Can you guys make it available via the https://connect.securifi.com/home? as that works fine for me.

[suspicious]@junFan : Please contact our support team they will guide you through this - support@securifi.com[/suspicious]
« Last Edit: August 19, 2014, 02:02:49 am by Lars »

Offline hjsimpson

  • Backer
  • *
  • Posts: 9
  • Thanks: 0
  • Registered : 21/08/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #11 on: August 21, 2014, 01:02:06 am »
10.10.10.254 is pingable but I also cannot connect to the web ui. 
Several attempts at factory resets/hard rest with no success, please advise.

LGNilsson

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #12 on: August 21, 2014, 01:28:35 am »
That's very strange, can you please email support@securifi.com so we can look into this?

Offline Kevin L

  • Backer
  • *
  • Posts: 1
  • Thanks: 1
  • Registered : 03/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #13 on: August 23, 2014, 09:44:34 am »
I was having the problem where the 10.10.10.254/cgi-bin/luci web page would just be blank. I tried it on two different laptops using wireless and wired. Same result - blank page.

I fixed it by changing the password root to another password on the Almond+. When I logged into the web page with the new password, the UI came right up, and I was able to update to R065.

Hope this helps.

Kevin L

LGNilsson

  • Guest
Re: Can't load Almond+ in web browser
« Reply #14 on: August 23, 2014, 10:08:13 am »
That's really interesting and super helpful, as it might give us some kind of an idea as to what's going on.

 

Page created in 0.057 seconds with 18 queries.