bottleneck
Choose style:

Author Topic: Ability to reorder sensors?  (Read 1711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hiero

  • Backer
  • *
  • Posts: 26
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Ability to reorder sensors?
« on: October 17, 2014, 01:48:51 pm »
Hello! I was wondering if the devs are planning to implement the ability to reorder the sensors in the app? (or am I missing the ability in the Web interface or something?)
Thanks!

Offline chad.siegmann

  • Backer
  • *
  • Posts: 28
  • Thanks: 0
  • Registered : 19/08/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Ability to reorder sensors?
« Reply #1 on: February 09, 2015, 10:43:04 am »
Bump.

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 2039
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Ability to reorder sensors?
« Reply #2 on: February 09, 2015, 04:04:35 pm »
You are not missing a method to do it, just not possible in the app. I think I saw mention previously that this is something we may see in the future though, but there are plenty of higher priority items first.

Definitely something people want, at least on the Almond+ then carrying the order to the app (at a minimum).
Almond 3 mesh handling the home.

Offline hiero

  • Backer
  • *
  • Posts: 26
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Ability to reorder sensors?
« Reply #3 on: February 09, 2015, 04:16:13 pm »
lol, yeah, I posted back in October, but I figured it wasn't a big deal after living with things for a while now

LGNilsson

  • Guest
Re: Ability to reorder sensors?
« Reply #4 on: February 10, 2015, 06:06:19 am »
It'll come, it's just not something that's been a priority, but we know this is a much needed feature in the apps.

 

Page created in 0.044 seconds with 21 queries.

bottleneck