Choose style:

Author Topic: Sensor Web UI does not update Name & Location correctly.  (Read 1818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ab

  • Backer
  • *
  • Posts: 60
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Sensor Web UI does not update Name & Location correctly.
« on: October 20, 2014, 09:21:30 am »
After adding 2 sensors using A+UI and editing their name & location, I used the webUI to edit the name only to find that it cropped out the Name and stored a blank location.

To reproduce the issue:
  • Using the A+UI I added a sensor with Name="EnerwaveRSM2#02" & Location="MasterBR"
  • Using the WebUI edit Name="EnerwaveRSM2#01" & Location="MasterBR"
  • After "Save" values display as ... Name="EnerwaveRSM2" & Location=""

FYI: Editing using the A+UI does update correctly
Using R066 firmware

LGNilsson

  • Guest
Re: Sensor Web UI does not update Name & Location correctly.
« Reply #1 on: October 20, 2014, 10:19:55 pm »
By webUI, are you referring to the local web UI on the Almond+ or the cloud UI on connect.securifi.com?

Offline Ab

  • Backer
  • *
  • Posts: 60
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Sensor Web UI does not update Name & Location correctly.
« Reply #2 on: October 22, 2014, 02:52:17 pm »
local web UI on the Almond+

LGNilsson

  • Guest
Re: Sensor Web UI does not update Name & Location correctly.
« Reply #3 on: October 22, 2014, 10:19:43 pm »
I've passed this on to the software team to have a look at, as this isn't something we've seen. Sometimes there are issues when the sensor is updating at the same time as you're renaming it, but it should just revert back to the defaults if that happens.

 

Page created in 0.045 seconds with 21 queries.