bottleneck
Choose style:

Author Topic: Almond Disconnecting From Internet After A Few Minutes  (Read 1658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lkhall

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 31/12/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Almond Disconnecting From Internet After A Few Minutes
« on: December 31, 2014, 06:23:17 pm »
Received my Almond for Christmas. Setup and ran great for two days. Now it will not stay connected to the internet. I can reset everything and it will connect for only a couple of minutes then disconnect. After looking on the forum and saw a suggestion to update the software I wired my almond to my router and updated the software. Everything setup O.K. then after a few minutes the same thing happened and it disconnected from the internet. The updated software apparently did not take care of this issue. Does anyone know if I possibly have a defective Almond? Thank you for any assistance.

Offline jumbousa

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 31/12/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Almond Disconnecting From Internet After A Few Minutes
« Reply #1 on: December 31, 2014, 10:50:05 pm »
I have a similar problem.  I have the original ALMOND, not the Plus.  Updated firmware but WiFi connection hangs.   In the past, I would need to reboot the router every 3-4 days.  In the last month or so, I have to reboot almost every day.  Many users have the same problem.  I am surprised there hasn't been a fix for this.  My old NetGear router from 6 years ago is stable.

 

Page created in 0.046 seconds with 20 queries.