Choose style:

Author Topic: Remove all sensors philipas hue V.1 how to get it back  (Read 862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Arievr2000

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 07/01/2016
    YearsYearsYears
Remove all sensors philipas hue V.1 how to get it back
« on: January 07, 2016, 04:56:53 am »
I recently remove my philips hue because my almond + only detect 2 bulbs(i have 5 bulbs) with remove all sensors.
Now i want to add my philips hue again but always failed,any suggestion?
Thank you

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2751
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Remove all sensors philipas hue V.1 how to get it back
« Reply #1 on: January 07, 2016, 08:30:38 am »
@ Arievr2000,

Try to send logs first (Help-->Send Logs).

Disconnect and reconnect the Ethernet cable and reboot the Phillips Hue, make sure we get all the 3 blue lights before adding.

Offline Arievr2000

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 07/01/2016
    YearsYearsYears
Re: Remove all sensors philipas hue V.1 how to get it back
« Reply #2 on: January 07, 2016, 06:03:32 pm »
Just updated to the latest firmware and it's worling flawesly.

 

Page created in 0.064 seconds with 21 queries.

bottleneck