bottleneck
Choose style:

Author Topic: Any feedback related to R091  (Read 1997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2760
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Any feedback related to R091
« on: May 05, 2016, 08:12:24 am »
Any feedback related to R091, please post it here.

Offline ptc1982

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/03/2016
    YearsYearsYears
Unable to install latest software update(AL2-R091)
« Reply #1 on: May 05, 2016, 09:54:09 am »
Hello Support,

I have an Almond 2015, received a software update notification on the android app.

I check the Almond itself and it confirms AL2-R091 is available, upon attempting update I get "unable to connect try again later"; this happens even after resetting the router to factory default.

Any suggestions? I'm current running software AL2-R089

Thanks.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2760
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R091
« Reply #2 on: May 05, 2016, 11:47:17 am »
@ ptc1982,

Try to run the diagnostics and then sync the time, if the automatic sync doesn't work then manually set the time according to your time zone and then try the update the firmware.

Offline ptc1982

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/03/2016
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R091
« Reply #3 on: May 05, 2016, 08:06:31 pm »
@ ptc1982,

Try to run the diagnostics and then sync the time, if the automatic sync doesn't work then manually set the time according to your time zone and then try the update the firmware.

Thanks Ashok,

Sync'ed up the time and now it works.

Offline heschong

  • Newbie
  • Posts: 4
  • Thanks: 0
  • Registered : 06/05/2016
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R091
« Reply #4 on: May 06, 2016, 05:46:08 pm »
I upgraded from the LCD UI, and everything went fine.  The web UI showed the old version still, which confused me, but then I remembered the note to clear the browser caches, which worked like a charm!

Offline norske52

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 14/05/2016
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R091
« Reply #5 on: May 29, 2016, 07:31:54 pm »
The updating went fine.

I'd say I'm having even more issues with lost connections than before.

Using it in Range Extender mode. I love the ease of use, but am pulling my hair out with losing connections.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2760
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R091
« Reply #6 on: May 29, 2016, 10:48:26 pm »
@ norske52,

Try to change the location or move the Almond 2015 a bit close to main router and check, because as long as the signal is continuous/uninterrupted Almond 2015 should provide a stable connection.

 

Page created in 0.064 seconds with 22 queries.