Choose style:

Author Topic: no complete boot  (Read 1564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline paolosutter

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 23/05/2017
    YearsYears
no complete boot
« on: May 23, 2017, 11:46:36 am »
I have an almond that was 12 months unplugged. Now it starts up with the Almond Logo then the securifi logo comes up and stays 2-3 minutes.
Then the facory test for touch screen comes up and tells "touch the lcd". I then have a line of 00:00:00:00:00:02. stays 2minutes and then the test shows up to touch three squares.
DOne that i have the test passed on a green screen and again i have numbers. This time 3 lines with same 00, 1st line ending with 00, 2nd 02 and 3rd with 03.
That's it.
And it stays there for ever. Any hint?
Thanks.
Paolo

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 2049
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: no complete boot
« Reply #1 on: May 23, 2017, 12:16:51 pm »
Did you try doing a reset?
Almond 3 mesh handling the home.

Offline paolosutter

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 23/05/2017
    YearsYears
Re: no complete boot
« Reply #2 on: May 24, 2017, 07:51:29 am »
Filibar, ciao
Yes i did many times. and i also dd what the support guy told me to unplug it over night. same Issue. It just stops after the touch screen test.

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 2049
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: no complete boot
« Reply #3 on: May 24, 2017, 08:47:44 am »
That is unfortunate. I thought you probably would have tried resetting but figured I should ask. If you already are working with support then I think they will provide more information.
Almond 3 mesh handling the home.

Offline Shazster

  • Newbie
  • ****
  • Posts: 172
  • Thanks: 0
  • Registered : 29/11/2015
    YearsYearsYearsYears
Re: no complete boot
« Reply #4 on: May 24, 2017, 06:52:27 pm »

Offline belkinrouterlogin

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 16/01/2019
Re: no complete boot
« Reply #5 on: January 16, 2019, 05:21:40 am »
No complete boot - you have to reset the router and again login to router .

For More Help and support for Belkin router login click here.
A complete and guided information for belkin router login issues and methods to resolve.

Offline Trunganh1131

  • Newbie
  • **
  • Posts: 11
  • Thanks: 0
  • Registered : 08/05/2019
Re: no complete boot
« Reply #6 on: May 16, 2019, 10:33:42 pm »
I did quite a lot of times, and I also tried when I said support, unplug overnight. However the problem is only solved on hard screens

 

Page created in 0.049 seconds with 22 queries.