Choose style:

Author Topic: Peanut pairing issues  (Read 106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline efity

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Thanks: 0
  • Registered : 28/12/2018
    Years
Peanut pairing issues
« on: December 28, 2018, 05:34:28 pm »
I just bought two plugs from Amazon. From everything I can tell in the manual and online, when I plug them in they should flash red and green and be in pairing mode. Mine do nothing. I've held the pairing button down 10 seconds to reset them, unplugged, and plugged them back in. A red light flashes for a few seconds, and then goes dark again. Neither are discoverable.

I can press the power on/off button manually and the switch functions (and the green led comes on and off), but it refuses to go into pairing mode. Any ideas?

Offline fillibar

  • Backer
  • *
  • Posts: 2020
  • Thanks: 4
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Peanut pairing issues
« Reply #1 on: December 30, 2018, 08:14:23 am »
I would try holding the pairing button down longer, maybe 15 seconds. Sounds like you are doing the things you should.

If they are still failing I would try holding the pairing button as you plug it into the wall and keep holding for 15 seconds...
Almond 3 mesh handling the home.

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1748
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Peanut pairing issues
« Reply #2 on: December 31, 2018, 10:18:46 am »
I just did one the other day that didn't want to at first. Took about a minute with different button configurations to figure it out but I can't recall which worked!

 

Page created in 0.055 seconds with 21 queries.

bottleneck