Choose style:

Author Topic: Alexa not discovering new devices on A3  (Read 152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kinggovernator

  • Almond 3 Beta
  • *
  • Posts: 109
  • Thanks: 0
  • Registered : 23/02/2017
    YearsYears
Alexa not discovering new devices on A3
« on: June 20, 2019, 09:04:02 pm »
Been toying with Alexa and some new devices and she isnít finding the new devices. A lightify br30 outdoor floodlight, and lightify gardenspot lights. Also have added a few other devices a Zooz double plug(doesnít work correctly, needs tweaked on securifis end)...  Now I have the lightify flex strip lights and they were discovered long ago when I got them and they work well via Alexa and show up in the app. The new devices donít show up at all on the Alexa app. Says nothing new discovered. Also added a new hue bulb the other day and it added but only via the hue hub. Usually adds via securifi and hue. Tried unlinking and relinking  accounts with no success. Any suggestions? 

Offline Kinggovernator

  • Almond 3 Beta
  • *
  • Posts: 109
  • Thanks: 0
  • Registered : 23/02/2017
    YearsYears
Re: Alexa not discovering new devices on A3
« Reply #1 on: June 20, 2019, 09:29:01 pm »
Oh yea also got a peq zigbee thermostat off eBay a few weeks back. I managed to get it working on the app and  this also isnít detected via Alexa?

Offline Diouse

  • Newbie
  • Posts: 4
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2019
Re: Alexa not discovering new devices on A3
« Reply #2 on: August 07, 2019, 06:06:16 am »
Wait for new updates and try.

 

Page created in 0.163 seconds with 22 queries.

bottleneck