Choose style:

Author Topic: Any feedback related to R085  (Read 27124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GK2020

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/07/2015
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #30 on: May 09, 2016, 07:59:15 pm »
@ GK2020,

In order to confirm that the issue is related to firmware, could you please try reverting back to R83 and let us know the status.

I downgraded to R083 and it works again in Range Extender mode with no issues.   Configuration settings are no longer lost after rebooting the unit.  I will stay on R083 for the time being.   Thanks.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #31 on: May 10, 2016, 08:16:14 am »
@ mr23,

We are presently working on the new Rules commands for WebSocket server and soon it would be updated on our Wiki.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #32 on: May 12, 2016, 10:02:56 am »
@ mr23,

Rules Commands are updated on Wiki.


Offline BFH

  • Backer
  • *
  • Posts: 16
  • Thanks: 0
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Web interface is all messed up.
« Reply #33 on: May 12, 2016, 12:21:00 pm »
On chrome, Icons are every which way and not all pages load. I will delete the browsing data and see if that helps, but this shouldn't be an issue. Why can't you just rename your assets if you change them?

In every browser, there are more major issues. For instance all IP addresses show up as "Nan" and when I click "Click to remove devices" a dialog saying "Currently no NEST devices to remove" pops up. This is stuff that should be caught during basic QC.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #34 on: May 12, 2016, 12:51:54 pm »
@ BFH,

Click to Remove devices is only for the Nest and if you would like to remove particular device then click on particular device section and hit the recycle bin icon or you could try Recycle network devices on the bottom which would refresh all the client devices.

Offline mr23

  • Backer
  • *
  • Posts: 204
  • Thanks: 1
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #35 on: May 13, 2016, 10:39:24 pm »
@ mr23,

Rules Commands are updated on Wiki.

Thank you

Offline matt

  • Backer
  • *
  • Posts: 151
  • Thanks: 1
  • Registered : 26/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #36 on: May 15, 2016, 03:25:00 am »
This thread seems to have more responses than the software dev section, so I'll mention that the SDK (2.4) doesn't seem to work for myself and (at least) one other person with R085.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #37 on: May 15, 2016, 09:16:40 am »
@ matt,

This thread seems to have more responses than the software dev section, so I'll mention that the SDK (2.4) doesn't seem to work for myself and (at least) one other person with R085.

The issue has already been discussed and was waiting for an update on this, would get back to you soon.

Offline matt

  • Backer
  • *
  • Posts: 151
  • Thanks: 1
  • Registered : 26/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #38 on: May 15, 2016, 12:42:17 pm »
@ matt,

The issue has already been discussed and was waiting for an update on this, would get back to you soon.

Thanks! Good to know.

Offline sotoda

  • Backer
  • *
  • Posts: 11
  • Thanks: 0
  • Registered : 04/08/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #39 on: May 15, 2016, 10:15:38 pm »
Same issue as @drei.

tried factory reset and multiples reboot.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #40 on: May 16, 2016, 12:04:40 pm »
@ sotoda,

Did we try rebooting the main router first and then Almond+, are we making any changes once the setup is completed to the Almond+?

Offline elandais

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Thanks: 0
  • Registered : 16/05/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085 -> YES, And not good!
« Reply #41 on: May 16, 2016, 06:52:49 pm »
R085 has had a significant - and negative - impact to my router.

Two main issues:

1) Ever since I've had my almond+ (going on a year and a half) I've never had it freeze up on me.. now, since the update, it is an almost daily event (freeze up as in stop working, LCD going dark, and having to physically unplug and replug to reboot).   I had a reliable router, now completely the opposite.

2) At random times (but a couple of times now at 11:00 pm ET), "something" goes on that makes my mobile devices go crazy with repeated messages of devices logging on the to the router.  While I have approx. 50 devices (of all kinds) connecting to wifi - no HA devices (other than Hue which I do not use/no scenes), the message repeats more than a 100 times - to the point that I have not had to turn off notifications on my devices.

Have reboot (intentionally and by necessity) a number of times; now at a point where I don't know what to do.    Reading through this forum, not seeing others with the same problem.  Ideas??

Offline elandais

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Thanks: 0
  • Registered : 16/05/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #42 on: May 16, 2016, 07:00:08 pm »
Follow up to prior post... another issue which I forgot to mention and just happened again... another negative behavior that has just started after the R085 update....

3) The web UI, which historically had been bug free, now randomly is inoperable, with the screen flickering between being greyed out with a yellow box at top stating "Lost connection, reconnecting..." to "not greyed out and box stating "Connecting" - flickering between the two maybe 2 or 3 times a second.  Using a completely different browser does not help.  To get it back to normal, need to reboot the router. 

Please help!

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2770
  • Thanks: 3
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #43 on: May 16, 2016, 07:02:37 pm »
@ elandais,

1) Try to set the screen time to 99999 and let us know, if everything is working fine.

2) Hit send logs with the description "lot of notifications"

3) It is a browser cache issue, try to clear the complete browser history completely and then check the performance.

Offline elandais

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Thanks: 0
  • Registered : 16/05/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R085
« Reply #44 on: May 16, 2016, 07:43:58 pm »
Thanks for quick reply!

1) Trying to turn screen time to "99999" - I might be missing something, but does not let me do it, tells me to enter a valid time.
2) Done.
3) Attempted to do so - to no avail; same issue upon restarting browser (have not reboot router yet, that is likely to fix it)

Thanks.

Update:  Web UI problem is more severe than I expected... after clearing browser history to no avail, reboot the router, same problem.  Tried logging in through a different browser on PC, and from safari on browser... same issue.  Although the app still works well, cannot use the web ui.
« Last Edit: May 16, 2016, 08:17:17 pm by elandais »

 

Page created in 0.04 seconds with 16 queries.