bottleneck
Choose style:

Author Topic: Any feedback related to R096  (Read 722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mparadis

  • Backer
  • *
  • Posts: 1269
  • Thanks: 3
  • Registered : 02/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #15 on: February 16, 2017, 10:13:32 am »
8.8.4.4 should be the second DNS not google.com

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #16 on: February 16, 2017, 01:55:45 pm »
Thanks mpardis, just tried that, rebooted router and pc, no joy.
« Last Edit: February 16, 2017, 01:57:21 pm by B812ds1 »

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2267
  • Thanks: 2
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #17 on: February 22, 2017, 11:49:36 am »
@ B812ds1,

Let us know a bit more about the setup and to which device Almond is connected to?

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #18 on: February 24, 2017, 11:17:20 am »
Fibre internet connection
Surface Pro 3, Win 10 Ethernet connection - some web pages load, others will not
Nest Thermostat - connection between thermostat and base works, thermostat will not connect to internet.
Samsung tablet Android 6.01 - Googles apps work others are hit and miss - eg Nest will not connect, some weather apps will.
Blackberry Dtek 50 Android 6.01 - as Samsung
A smart switch works ok.
Almond app will only connect via local - cloud fails.

Reconnected my old Netgear router to the fibre router. Then connected the Almond into the Netgear, everything back to normal. Connecting Pro 3 via ethernet into Netgear, Android stuff and Nest via Almond wireless.

All problems started after R096 update! I appreciate it appears to be a unique problem to my set up, the work around has been stable for about 5 days.

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2267
  • Thanks: 2
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #19 on: February 25, 2017, 06:45:53 am »
@ B812ds1,

In order to confirm that the issue is actually related to the firmware, is it possible for you to downgrade the firmware to the older version using the Web UI and let us  know the status.

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #20 on: February 25, 2017, 09:16:35 am »
Daft question - Where is the old firmware file?

Offline anwar.shiekh

  • Newbie
  • ***
  • Posts: 59
  • Thanks: 0
  • Registered : 06/12/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #21 on: February 25, 2017, 11:00:14 am »

Offline B812ds1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Thanks: 0
  • Registered : 12/02/2017
Re: Any feedback related to R096
« Reply #22 on: February 25, 2017, 02:58:12 pm »
Thanks for the link anwar.shiekh.

Everything is now back to normal. All sites now load up on all devices.

Offline deljo_agtor

  • Newbie
  • **
  • Posts: 11
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/05/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #23 on: March 02, 2017, 07:41:49 pm »
After upgrade to new firmware, smartphone which used to act as a presence sensor no longer works correctly. After I leave the house, the router still shows that I'm connected wirelessly while I'm at work (far from the house) even after I wait the timeout period of ten minutes. If I reboot the router, everything works as it should.  Am I doing something wrong?

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2267
  • Thanks: 2
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #24 on: March 04, 2017, 11:05:00 am »
@ deljo_agtor,

After upgrade to new firmware, smartphone which used to act as a presence sensor no longer works correctly. After I leave the house, the router still shows that I'm connected wirelessly while I'm at work (far from the house) even after I wait the timeout period of ten minutes. If I reboot the router, everything works as it should.  Am I doing something wrong?

I am positive, this shouldn't be happening and it is new to us. Please do send us the log files after making sure that the grace period is over and device is still showing as active. Thank you!

Offline deljo_agtor

  • Newbie
  • **
  • Posts: 11
  • Thanks: 0
  • Registered : 17/05/2016
    Years
Re: Any feedback related to R096
« Reply #25 on: March 14, 2017, 11:00:49 am »
Quote
I am positive, this shouldn't be happening and it is new to us. Please do send us the log files after making sure that the grace period is over and device is still showing as active. Thank you!

How do I do that?

Offline Ashok

  • Securifi Staff
  • *
  • Posts: 2267
  • Thanks: 2
  • Registered : 25/07/2014
    YearsYearsYears
Re: Any feedback related to R096
« Reply #26 on: March 15, 2017, 04:28:39 pm »
@ deljo_agtor,

You could send it through LCD (Help-->Send logs) or via App.

 

Page created in 0.035 seconds with 17 queries.

bottleneck